O nama

G-H SERVIS D.O.O.

15 godina iskustva u prodaji, instalaciji i servisima plinskih bojlera,klima uređaja, grijanja i ventilacijskih sustava.

Tvrtka G-H servis posluje više od 15 godina sa sjedištem u Zagrebu.

Bilježimo neprestani rast i razvoj na području djelatnosti kojom se bavimo.
G-H Servis d.o.o. specijaliziran je za:
Projektiranje klimatizacije, ventilacije i grijanja. Prodaja profi klimatizacije, klima uređaja, Chillera, plinskih, rezervih djelova te opreme za grijanje od renomiranih svjetskih brandova. Tvrtka zapošljava visokokvalificirano i iskusno osoblje s dugogodišnjim iskustvom. Ističemo se brzinom i kvalitetom rada što pokazuje veliko povjerenje i zadovoljstvo od nekoliko tisuća zadovoljnih klijenata te veliki broj klimatiziranih objekata.
Naše osoblje će servisirati vaše uređaje kako u garantnom roku tako i van garantnog roka i pružiti Vam punu uslugu na jednom mjestu.
Poslujemo u zagrebačkoj županiji i diljem cijele Hrvatske preko kvalitetnih servisera u vašem gradu.
Pratimo tehnološka rješenja i napredak tehnike te redovito proširujemo prodajni asortiman i znanje uz stručne seminare.

Ukoliko želite stručno mišljenje, kvalitetno izvršiti klimatizaciju vašeg prostora ili nekog drugog objekta, bez obzira na veličinu, slobodno se obratite našem stručnom timu za savjet.
Sve komentare, upite i kritike možete uputiti na naše telefone, e-mail adrese ili jednostavno ispunite obrazac dolje desno i pošaljite nam upit.

Ovlašteni Servis

Ugradnja

Kvaliteta